fresh1

Дневни дамски превръзки "АНИОН" (Код: )

Поръчките приети в събота и неделя ще бъдат изпълнявани в понеделник.

ДНЕВНИ дамски превръзки – 245 мм

В опаковка: 10 бр., с индивидуална опаковка.

ЦЕНА на пакет: 6.00 лв. 

 

Дневните дамски превръзки „АНИОН“ са тънки, елегантни и удобни за носене в дамска чанта.

Тънката и мека памучна повърхност има много бърза абсорбираща способност, което е от особено голямо значение за сигурността и удобството на всяка жена.

Винаги избирайте дискретни дамски превръзки, които същевременно ефективно абсорбират влагата и неутрализират миризмата при женско неразположение.

Продължителността на месечния цикъл се колебае между 3 и 5 дни, което ви позволява 1 пакет дневни дамски превръзки да използвате 2 месеца.

По време на цикъла жената е нервна, уморена, което бихте си спестили ако използвате дамски превръзки „АНИОН“. Те укрепват имунната система, подобряват метаболизма, коригират ендокринната система, намаляват стреса и умората.

За изработката им са използвани само естествени материали, които при допир с кожата и създават усещане за чистота и комфорт:

1. Ултрамек стерилизиран памук

2. Анионна лента

3. Супер абсорбираща среда

4. Три блокиращи линии в периферията

5. Широки меки крилца

6. Дишаща мембрана

7. Естествено лепило

Всяка една превръзка е ндивидуално опакована! Едно от предимствата им е херметичност и стерилност. Дамските превръзки са лесни за отваряне, но в същото време предпазени от замърсяване.

Цена: 6.00 лв.
Количество:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Бъдете свежи и енергични през целия ден!

Доверете се на дамски превръзки "АНИОН", защото:damski prevrazki anion

  • До 62% от инфекциите могат да бъдат причинени в резултат на използването на дамски превръзки с лошо качество.
  • Вероятността зряла жена да получи вагинална инфекция достига до 83%.
  • Една жена се нуждае от 3 до 6 дни в месеца за лечение на вагинални инфекции.
  • Ако една жена започне да страда от вагинални инфекции на 20 годишна възраст, тя може да прекара най-малко 6 години от живота си в лечение им.

АНИОНИТЕ са витамините на въздуха.

Здравето на хората е в пряка зависимост от съдържанието на аниони във въздуха. Когато сме сред природата ние се чувстваме свежи и спокойни. Анионът представлява йон, натоварен с отрицателен заряд. Дамските превръзки “АНИОН” на всеки кубически см освобождават 6070 аниона. Благодарение на голямата си концентрация те отстраняват бактериите, микробите и алергените, неутрализират неприятните миризми. Подобряват кръвообращението и подпомагат естествената способност на женския организъм за самоочистване. По естествен начин те облекчават дискомфорта при менструация. В живота си всяка жена има моменти, когато половата и система е особено податлива към развитието на възпалителни процеси. Ето защо е изключително важно да се изберат подходящите дамски превръзки – с анионна лента, за да се потисне размножаването на бактерии и вируси и да се укрепи имунната система.Препоръчително е по време на менопаузата да се използуват ежедневни дамски превръзки - коригират ендокринната система, подобряват метаболизма, укрепват имунитета и осигуряват комфорт. Дамските превръзки "АНИОН" се отличават от всички други видове женски превръзки, те имат оздрaвително въздействие не само върху пикочно-половата система на мъжете и жените, но и оказват положително въздействие на всички системи на организма. Условията при които се задействат анионите и да неутрализират вирусите и бактериите – влага, триене и топлина.
За разлика от катионите, които съпътстват възпалителните процеси в организма, отрицателните аниони се „борят“ с болестите или предпазват от тях.

В цял свят напоследък нараства интереса към лечебните свойства на анионити, защото благодарение на нанотехнологиите се откриха огромни възможности за тяхното приложение в сферата на здравоопазването.
bakПредприемчив млад китаец се сетил да заложи на нанотехнологиите, за да подобри човешкото здраве и направил истински бум с продуктите си, в основата на които е малка анионна лентичка.

За първи път на пазара в Хонконг, Сингапур и Малайзия се появили уникалните продуктите, плод на традиционната китайска медицина и иновации. Предприемчивият бизнесмен решил да потърси решения за здравословен начин на живот, след като майка му починала от онкологично заболяване на матката. Така започнало производството на първите дамски превръзки с анионна лента.

Дамски превръзки "АНИОН" се разпространяват в Аптеки ФРАМАР.