fresh1

Нощни дамски превръзки "АНИОН" (Код: )

Поръчките приети в събота и неделя ще бъдат изпълнявани в понеделник. 

НОЩНИ дамски превръзки – 290 мм

В опаковка: 8 бр., с индивидуална опаковка.

ЦЕНА на пакет: 5.50 лв.

 

През първите дни от цикъла, особено при младите момичета, е най-добре и през деня да се използват нощни превръзки с крилца, защото тогава кръвотечението е по-силно.

Нощните, както ежедневните и дневните дамски превръзки „АНИОН“ имат следните предимства:

1. Укрепване на имунитета

2. Подобряване на метаболизма

3. Коригиране на ендокринната система

4. Лечение на възпаления

5. Отсраняване на неприятни миризми

6. Намаляване на стреса

7. Намаляване на умората

8. Елиминиране на бактериите 

Всяка една превръзка е ндивидуално опакована! Едно от предимствата им е херметичност и стерилност. Дамските превръзки са лесни за отваряне, но в същото време предпазени от замърсяване. 

Цена: 5.50 лв.
Количество:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Бъдете свежи и енергични през целия ден!

Доверете се на дамски превръзки "АНИОН", защото:damski prevrazki anion

  • До 62% от инфекциите могат да бъдат причинени в резултат на използването на дамски превръзки с лошо качество.
  • Вероятността зряла жена да получи вагинална инфекция достига до 83%.
  • Една жена се нуждае от 3 до 6 дни в месеца за лечение на вагинални инфекции.
  • Ако една жена започне да страда от вагинални инфекции на 20 годишна възраст, тя може да прекара най-малко 6 години от живота си в лечение им.

АНИОНИТЕ са витамините на въздуха.

Здравето на хората е в пряка зависимост от съдържанието на аниони във въздуха. Когато сме сред природата ние се чувстваме свежи и спокойни. Анионът представлява йон, натоварен с отрицателен заряд. Дамските превръзки “АНИОН” на всеки кубически см освобождават 6070 аниона. Благодарение на голямата си концентрация те отстраняват бактериите, микробите и алергените, неутрализират неприятните миризми. Подобряват кръвообращението и подпомагат естествената способност на женския организъм за самоочистване. По естествен начин те облекчават дискомфорта при менструация. В живота си всяка жена има моменти, когато половата и система е особено податлива към развитието на възпалителни процеси. Ето защо е изключително важно да се изберат подходящите дамски превръзки – с анионна лента, за да се потисне размножаването на бактерии и вируси и да се укрепи имунната система.Препоръчително е по време на менопаузата да се използуват ежедневни дамски превръзки - коригират ендокринната система, подобряват метаболизма, укрепват имунитета и осигуряват комфорт. Дамските превръзки "АНИОН" се отличават от всички други видове женски превръзки, те имат оздрaвително въздействие не само върху пикочно-половата система на мъжете и жените, но и оказват положително въздействие на всички системи на организма. Условията при които се задействат анионите и да неутрализират вирусите и бактериите – влага, триене и топлина.
За разлика от катионите, които съпътстват възпалителните процеси в организма, отрицателните аниони се „борят“ с болестите или предпазват от тях.

В цял свят напоследък нараства интереса към лечебните свойства на анионити, защото благодарение на нанотехнологиите се откриха огромни възможности за тяхното приложение в сферата на здравоопазването.
bakПредприемчив млад китаец се сетил да заложи на нанотехнологиите, за да подобри човешкото здраве и направил истински бум с продуктите си, в основата на които е малка анионна лентичка.

За първи път на пазара в Хонконг, Сингапур и Малайзия се появили уникалните продуктите, плод на традиционната китайска медицина и иновации. Предприемчивият бизнесмен решил да потърси решения за здравословен начин на живот, след като майка му починала от онкологично заболяване на матката. Така започнало производството на първите дамски превръзки с анионна лента.

Дамски превръзки "АНИОН" се разпространяват в Аптеки ФРАМАР.